otvírací doba
Pondělí 9-12     13-17
Úterý 9-12     13-17
Středa 9-12     13-17
Čtvrtek 9-12     13-17
Pátek 9-12     13-17
Sobota ZAVŘENO
Neděle ZAVŘENO
vzpomínka na MS
kontakt
Martin Půlpán
Lonkova 470
530 09 Pardubice
mobil: 608 537 637
mail: scott@scottmtb.cz
Skype: pulpi9

« News

22/06/2022 06:00 Slevy v dětském oddělení

Dalším oddělením, které dostalo na frak s cenovkami jsou "SCOTT oblečky" a vše ostatní, co je určeno pro nejmenší bikery. Bodik tentokráte pokrátil ceny a tak se můžete kouknout do našeho e-schopu, jestli Vám něco nepadne do oka.

Slevy v dětském oddělení Slevy v dětském oddělení Slevy v dětském oddělení Slevy v dětském oddělení

21/06/2022 06:00 Sobota v sedle

I když venku panovaly tropy, tak se naše rodinka rozhodla "vyvenčit" trojičku našich SCOTT Ransomů. Vyrazili jsme do bikarku na Dolní Moravě, kde jsme s Bodikem zavpomínali na časy, kdy sjezdování bylo naší náplní každý víkend. Celý den jsme si užili a domů se vraceli servaný jako borůvky.

Sobota v sedle Sobota v sedle Sobota v sedle Sobota v sedle Sobota v sedle Sobota v sedle Sobota v sedle Sobota v sedle

20/06/2022 06:00 Sleva v pánském oddělení

Doba je zlá a tak Bodik začal kouzlit s kalkulačkou, což jako první odnesly produkty z našeho e-schopu v pánském oddělení SCOTT. Všechny dresy, kalhoty, bundy, rukavice a ostatní doplňky jsou nyní přeceněny a výrazně zlevněny. Pokud tedy někdo potřebuje doplnit cyklo šatník, tak má jedinečnou šanci. A jestliže si neví rady s výběrem nebo jaký střih či materiál, nechť zavolá - 608 537 737 - šéfové našeho e-schopu Bodikovi, která Vám jistě pomůže s případným výběrem.

Sleva v pánském oddělení Sleva v pánském oddělení Sleva v pánském oddělení Sleva v pánském oddělení

17/06/2022 06:00 SCOTT Gambler - nejrychlejší kolo

Již zítra bude premiéra dokumentu s názvem "THE FEAR of SPEED", který má na svědomí biker Elias Schwärzler. Ten se rozhodl pokořit rychlost 300 km/h na sériově vyráběném kole. No a právě tím kolem je SCOTT Gambler. Eliasovi se to zřejmě i podařilo o čemž svědčí i plaketa dokazující Guinnessův světový rekord. Vše se ostatní se zatím tají, takže více snad až po premiéře dokumentu.

SCOTT Gambler - nejrychlejší kolo SCOTT Gambler - nejrychlejší kolo SCOTT Gambler - nejrychlejší kolo SCOTT Gambler - nejrychlejší kolo SCOTT Gambler - nejrychlejší kolo

16/06/2022 06:00 Granite Stash RT Ratchet Tool Kit

Vždycky se mi líbí vychytané nářadíčko, které lze schovat do rámu. A jedním tz takových je i novinka  od značky Granite Designs a tou je Stach RT. Tohle vercajk se ukrývá do sloupku vidlice a objevíte ho až po odaretování plastového víčka, které nahrazuje víčko hlavového složení. Díky pružince pak na Vás vykoukne sada bitů včetně malé ráčny. Hmotnost této vychytávky je pouhých 160 gramů a cenovka 69,99 USD

Granite Stash RT Ratchet Tool Kit Granite Stash RT Ratchet Tool Kit Granite Stash RT Ratchet Tool Kit Granite Stash RT Ratchet Tool Kit

08/06/2022 06:00 SCOTT 2023

Dnešní doba je strašně zrychlená a tak ačkoliv ještě ani není polovina roku 2022, už se budou objednávat nové modely SCOTT na rok 2023. Situace s koly na trhu není stále optimální, a tak mnoho zákazníků letos nesehnalo svůj vysněný bike SCOTT. Pokud však máte zájem o to, jak budou vypadat modely SCOTT 2023 a máte-li vážný zájem si příští rok pořídit nový stroj, tak se za námi zastavte do 20.6. Už něco víme, ale jelikož se nesmí ještě nic oficiálně zveřejňovat, tak informace podáme pouze při osobním jednání a zkusíme Vám i poradit jaký model by byl pro Vás ten nejlepší, neb na kolech SCOTT jezdíme už skoro třicet let.

SCOTT 2023 SCOTT 2023 SCOTT 2023 SCOTT 2023

07/06/2022 06:00 Bodik bramborovej

Třetím zastávkou největšího seriálu závodů horských kol KPŽ neboli Kola pro život byl podnik na Orlíku. Tentokráte již do bojů nastoupil jak Bodik, tak Pulpis. Nejlépe zajel Bodik na svém novém biku SCOTT Spark RC World Cup EVO, když do cíle dojel na dosti nepopulárním čtvrtém místě. No snad to příště bude lepší.

Bodik bramborovej Bodik bramborovej Bodik bramborovej Bodik bramborovej Bodik bramborovej Bodik bramborovej Bodik bramborovej Bodik bramborovej

30/05/2022 06:00 Celoodpružené ebike SCOTT

Tak máme za sebou malý přehled celoodpružených ebiků se značkou SCOTT. Kromě uvedených modelů, tak značka SCOTT nabízí i dámské verze s označením Contessa, tedy kromě modelu SCOTT Eride Ransom. Takže „celopér s baterkou“ je nyní celkem k dostání ve čtyřech variantách, přičemž pouze SCOTT Eride Ransom nemá páčku Twinlock, kterou lze uzamknout odpružení. Pro rok 2023 by se měla nabídka rozšířit o jednu novinku, ale na ní je ještě uvaleno embargo.

Celoodpružené ebike SCOTT Celoodpružené ebike SCOTT Celoodpružené ebike SCOTT Celoodpružené ebike SCOTT

27/05/2022 06:00 Eride SCOTT Patrol

Nejmladším ebikem v rodině SCOTT je letošní novinka pod názvem Patrol. Původně se měl jmenovat SUV, ale nakonec se od tohoto označení upustilo. Model SCOTT Patrol Eride jde plně v nastaveném módu značky SCOTT, kterým ukrývání zadního odpružení. Při pohledu na rám, tak tlumič neuvidíte, neb je důmyslně zakapotován. Patrol má zdvihy 160mm vepředu i vzadu a pohání ho motor Bosch Performace CX. Jako jediný ebike značky SCOTT má Patrol baterii s kapacitou 750 Wh. V nabídce je šest modelů, z čehož jsou tři v karbonu a tři v duralovém provedení. Bohužel díky macaté baterii se zvyšuje i celková váha kola. SCOTT Patrol Eride je v současnosti top model v oblasti ebiků a tomu bohužel odpovídá i cenovka. Kdo si však pořídí, rozhodně nebude litovat.

Eride SCOTT Patrol Eride SCOTT Patrol Eride SCOTT Patrol Eride SCOTT Patrol

26/05/2022 06:00 Eride SCOTT Ransom

Jestliže jsem nazval model SCOTT Genius Eride buldozerem, tak SCOTT Ransom Eride je tank. Tento model ebiku se poprvé objevil minulý rok. Ransom spoléhá na motor v  Bosch Performance CX s baterií 625Wh. Macaté má zdvihy, které činí 180 mm jak na vidlici, tak na zadní stavbě. Stejně jako vloni, tak i letošní nabídka disponuje dvěma modely SCOTT Ransom Eride. Oproti modelům SCOTT Genius Eride a SCOTT Strike Eride však nemá páčku Twinlock, takže nelze uzavřít jak vidlici, tak ani zadní odpružení. Díky tomu SCOTT Ransom Eride bude spíše pro vyznavače drsné jízdy v pořádném terénu. Pro běžného bikera budou vysoké zdvihy bez možnosti uzamčení spíše na obtíž a tak raději zvolí model SCOTT Genius Eride či SCOTT Strike Eride.

Eride SCOTT Ransom Eride SCOTT Ransom Eride SCOTT Ransom Eride SCOTT Ransom
snowscoot | micro - švýcarské koloběžky
(c) 2016 scottmtb.cz * all rights resrved * created by claw * design by exler * xhtml strict 1.0