otvírací doba
Pondělí 9-12     13-17
Úterý 9-12     13-17
Středa 9-12     13-17
Čtvrtek 9-12     13-17
Pátek 9-12     13-17
Sobota ZAVŘENO
Neděle ZAVŘENO
vzpomínka na MS
kontakt
Martin Půlpán
Lonkova 470
530 09 Pardubice
mobil: 608 537 637
mail: scott@scottmtb.cz
Skype: pulpi9

« News

14/07/2023 06:00 Opečovávaný SCOTT

Je krásné vidět, když zákazník má ke svému kolu SCOTT osobní vztah. To je případ i jednoho bikera, který si před léty pořídil kolo SCOTT Genius RC 10 model z roku 2005 v totálním topu. Navíc to byl model, na kterém Thomas Frischknecht vyhrál Mistrovství světa XCM v roce 2003 v Luganu, což byl historicky první mistr světa XCM co startoval na celoodpruženém kole. Navíc dotyčný majitel se o kolo pěkně stará a místa kde hrozí odření rámu šalamounsky ochránil náplastí s polštářkem.

Opečovávaný SCOTT Opečovávaný SCOTT Opečovávaný SCOTT Opečovávaný SCOTT

12/07/2023 06:00 TwinLock a sedlovka AXS

Pro některé majitele ebiků SCOTT s novým systémem Bosch Smart, který mál LED ovladač může být problém, když zatouží o bezdrátové sedlovce Rock Shox Reverb AXS. Tato sedlovka má totiž páčku na levou stranu pod řidítko, kde je standartně páčka TwinLock. Normálně by se použila páčka TwiLock ve verzi nad řídítka, která je stále k dostání. Jenomže té zase vadí ovladač Bosch. Jediné řešení je vůbec první generace horní páčky TwiLock, která má půlenou objímku. Tu jedinou lze bez problémů použít, tak aby na levé straně mohl bát ovladač jak pro Bosch, tak pro sedlovku.

TwinLock a sedlovka AXS TwinLock a sedlovka AXS TwinLock a sedlovka AXS TwinLock a sedlovka AXS

07/07/2023 06:00 SCOTT Lumen na vlastní kůži

Pozvánka na SCOTT Experience test ride se nedala odmítnout a tak jsme se zůčastnili v německém Oberwiesennthalu testovačky. Hlavní roli tu hrály dva modely SCOTT s motorem TQ, což byl SCOTT Lumen a SCOTT Solace. Byl to krásný pohled na to velké množství na test připravených top modelů SCOTT Lumen SL. Poprvé jsme s Bodikem tak měli možnost pořádně vyzkoušet přednosti tento e-biku v terénu na místních trailech a musíme konstatovat, že lepší ebike jsme do té doby nepoznali. Super váha, krásná ovladatelnost v terénu, tichý chod a další přednosti modelu SCOTT Lumen jej řadí na špičku žebříčku ebiků.

SCOTT Lumen na vlastní kůži SCOTT Lumen na vlastní kůži SCOTT Lumen na vlastní kůži SCOTT Lumen na vlastní kůži SCOTT Lumen na vlastní kůži SCOTT Lumen na vlastní kůži SCOTT Lumen na vlastní kůži SCOTT Lumen na vlastní kůži

27/06/2023 06:00 Koncept SCOTT Endorphin

V roce 1995 uvedl SCOTT model Endorphin, což bylo celokarbonové kolo, které ač nemělo zadní tlumič, tak přece jen pružilo. Byl i to i první bike SCOTT na které Bodik tehdy začal závodit s podporou značky SCOTT. No a letos na Eurobiku předvedl SCOTT koncept nového pojetí modelu Endorphin. Vyrobili na pohled stejný rám ale doplněný technickými vychytávkami jako systém absorbování vibrací. Na rám pak přišly ty nejlepší komponenty. A aby bylo s čím porovnat, tak hnedle vedle něho byl vystaven i původní model SCOTT Endorphin Racinng WCS. Docela rozdíl, ne?

Koncept SCOTT Endorphin Koncept SCOTT Endorphin Koncept SCOTT Endorphin Koncept SCOTT Endorphin Koncept SCOTT Endorphin Koncept SCOTT Endorphin Koncept SCOTT Endorphin Koncept SCOTT Endorphin

26/06/2023 06:00 Konečně placka

V sobotu se konal nejstarší bikvý závod Drásal v Holešově, který patří do seriálu Kolo pro život. Již třicátý ročník tohoto legendárního byl ve znamení první letošní medaile pro Bodika, která se svým kolem SCOTT Spark RC Wordl Cup EVO dal trasu C. Poprvé v letošním roce čekal Bodika "výlet" na stupně vítězů.

Konečně placka Konečně placka Konečně placka Konečně placka

20/06/2023 06:00 SCOTT Scale 965 v RC barvách

Model SCOTT Scale 965 není pouze v modré variantě, ale nově je pro rok 2023 možnost zvolit i bika v přesně takových barvách jako jsou modely SCOTT RC World Cup. Speciální barva se žlutým logem je líbivá kombinace pro ty, kteří chtějí mít kolo v moderním dizajnu, ale za příznivou cenovku.

SCOTT Scale 965 v RC barvách SCOTT Scale 965 v RC barvách SCOTT Scale 965 v RC barvách SCOTT Scale 965 v RC barvách

19/06/2023 06:00 SCOTT Spark NINO

Dosažení historického rekordu v počtu 34 vítězství ve Světovém poháru v závodech horských kol znamenalo, že na dosavadní rám modelu SCOTT Spark Nina Schurtera se bude muset doplnit další místo, kde zvítězil. Jenomže vedení od SCOTTu to udělalo jinak. Nechalo pro Nina zhotovit zcela nový dizajn rámu, kde místo nápisu SCOTT je NINO. Na horní rámové trubce jsou pak všechna místa kde Nino zvítězil. Tak snad letos ještě nějakou zlatku přidá.

SCOTT Spark NINO SCOTT Spark NINO SCOTT Spark NINO SCOTT Spark NINO SCOTT Spark NINO SCOTT Spark NINO SCOTT Spark NINO SCOTT Spark NINO

13/06/2023 06:00 SCOTT Scale 965 v modrém

SCOTT letošní rok uvedl na trh novou generaci pevňáků SCOTT Scale. Zcela přepracovaný rám a především nová zadní stavba umožňuje použít i širší pneu. Vedení bovdenů a hadice bzdového systému je moderně skrze hlavové složení. SCOTT Scale 945 blue je vlastně nejvýše postavený Scale 946 na duralovém rámu. Ostatně tady kompletní specifikace

SCOTT Scale 965 v modrém SCOTT Scale 965 v modrém SCOTT Scale 965 v modrém SCOTT Scale 965 v modrém

07/06/2023 06:00 KPŽ Orlík

V sobotu se konal další díl největšího seriálu závodů na horských kolech KPŽ neboli Kolo pro život. Třetí zastávkou bylo klání v areálu u přehrady Orlík. Na trasu C se postavil jak Pulpis na kole SCOTT Scale RC World Cup, tak i Bodik sedlající model SCOTT Spark RC World Cup. Do cíle přijel nejdříve "pevňák" s Pulpisem a to na desátém místě. Bodik dorazil pár minut poté a ve své kategorii bral šesté místo. Čekání na letošní první placku tak pokračuje.

KPŽ Orlík KPŽ Orlík KPŽ Orlík KPŽ Orlík

31/05/2023 06:00 Vychytaný ventilky 76projects

Anglická značka 76projects uvedla na trh inovované ventilky pro bezdušové systémy. Ventilky 76projects mají revoluční konstrukci umožňující průchod velkého množství vzduchu naráz. Snadné je tak i nafouknutí bezdušového pláště klasickou pumpou bez potřeby použít kompresor. Ventilky se vyznačují i velice odolnou konstrukcí, takže už nehrozí ohnutí či zalomení stopky ventilku. Dají se i snadno čistit, což jistě ocení všichni, co používají tmely s většími částicemi. V nabídce jsou ve dvou barevných variantách a sice v černé a luxusní růžové

Vychytaný ventilky 76projects Vychytaný ventilky 76projects Vychytaný ventilky 76projects Vychytaný ventilky 76projects
snowscoot | micro - švýcarské koloběžky
(c) 2016 scottmtb.cz * all rights resrved * created by claw * design by exler * xhtml strict 1.0